BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местна коалиция от 4 десни партии се регистрира първа в ОИК – Пазарджик

Местна коалиция от 4 десни партии се регистрира първа в ОИК - Пазарджик
Първата местна коалиция се регистрира днес в ОИК – Пазарджик за участие в местните избори на 27 октомври. Тя е от четири партии – Движение България на гражданите, БЗНС, Българска нова демокрация и ЕНП.
Документите за регистрация внесоха Бойка Маринска и Стойко Власев, които ще бъдат част от листата на местната коалиция и ще се води от Бойка Маринска. В листата ще влязат юристи, учители, хора с успешен местен бизнес, професионалисти.

При регистрацията, Бойка Маринска, която е общински съветник в Пазарджик през мандат 2007-2011 и 2011- 2015 г, народен представител в 43-то Народно събрание и оглавяваше парламентарната комисия за взаимодействие с НПО и жалбите на гражданите, сподели: „Регистрираме се за участие в тези избори, защото имаме експертизата, имаме опита и подкрепата на хората със свободно и демократично мислене“. „Тръгваме в тази надпревара с мотото „Сега е моментът“, защото сме убедени, че сега е моментът управлението и приоритетите в управлението на града и общината да се променят.“, допълни Маринска.
„Като председател на парламентарна комисия, която разглеждаше жалбите на гражданите, не малко от тях бяха от пазарджишка община и касаеха точно начина на взимане на решенията , които влияеха пряко върху живота на гражданите“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!