BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Пазарджик Тодор Попов обсъди с Мария Загарьова – кандидат за кмет на село Величково приоритетите в развитието на населеното място

Днес съм щастлив да приветствам при мен кандидата за кмет на Величково. Мария Загарьова е издигната от нас, от нашия екип и съм убеден, че тя ще бъде следващият кмет на Величково и ще е успешен кмет на едно скъпо на сърцето ми село. Казвам „скъпо”, защото е от селата, които наистина харесвам – с трудолюбиви хора, които се реализират не само в традиционния за региона отрасъл селско стопанство, но и в промишлените предприятия в селото”, заяви по време на срещата кметът на Община Пазарджик Тодор Попов и продължи:

Харесвам Величково, защото в селото има отявлено желание за съхранение на българщината, имам предвид многото инициативи на местните хора. Освен това има и момчета, които развиват футбола, има един добре функциониращ пенсионерски клуб, с който съвместно сме реализирали редица прояви, има и страхотна самодейност, читалището работи, там имаме много приятели. Харесвам селото и особено факта, че там безработица почти няма, хората взимат едни относително добри възнаграждения и селото се развива както трябва – устойчиво, при спазване на традицията, осигуряване на поминък на хората и едно високо ниво на публичните услуги, каквото има във всички села на общината”.

Тодор Попов накратко представи кандидата за кмет: Мария Загарьова е работила в администрацията, има административен опит, „има познанията и най-важното – желанието да направи така, че селото да се развива по успешен начин. Аз съм горд да я познавам и съм убеден, че тя ще бъде кмет на селото и ще е успешен управник на това красиво място”, каза още кметът на Пазарджик. Той съобщи, че на 14 февруари – в деня на виното и любовта, двамата заедно ще зарежат лозята край Величково и ще оповестят пред обществеността конкретни ангажименти, които поемат през следващите две години, така че да отговорят на очакванията на жителите на Величково. „Ние сме прагматични, ясно и конкретно ще поемем нашите ангажименти. Искам да спечелим убедително, за да може и убедително да реализираме всички планирани инициативи”, каза още Тодор Попов.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!