BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кампанията „Пазарджик обича“ продължава да събира капачки в своето Сърце

И тази сутрин служители на БМ СУОПКД към Община Пазарджик прибраха събраните капачки от Сърцето на кампанията „Пазарджик обича“ на центъра на града, за да ги извозят до мястото, където се съхраняват.

От там те биват предавани срещу пари на кампания, която ги рециклира. Със средствата се подпомага държавната МБАЛ Пазарджик.

Разбира се, веднага се намери „компетентен“ гражданин във Фейсбук с името Ideal Petroff, който гръмко да обяви, че капачките ще бъдат изхвърлени и приложи снимки. А какво се вижда на снимките: Капачките старателно са събрани в чували и туби, за да бъдат превозени до мястото им на складиране.

Това естествено провокира реакция на хората, но и за пореден път показа как посетителите на социалната мрежа предпочитат да коментират, без да четат коментарите на останалите.

Кампанията „Пазарджик обича“ е на Съвета за младежка политика и вече повече близо 5 години събира капачки, а със средствата от тях направи няколко дарения за отделението за недоносени бебета в Областната болница.

Ето и какви са били  даренията:

https://fb.watch/mj3agWbwnT/

 

Материалът Кампанията „Пазарджик обича“ продължава да събира капачки в своето Сърце е публикуван за пръв път на pz-info.

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!