BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво представляват акумулаторните коли

Днес много млади родители предпочитат да извеждат децата си навън с акумулаторни коли, поради удобството за техния контрол. От друга страна пък, малчуганите изключително много се забавляват с подобни играчки и за това сега ще разберем какво представляват и могат ли да са безопасни? Колко време ще можете да ги ползвате с едно зареждане на батерията и възможна ли е покупката на изплащане от 4sales.bg?

Какво представляват акумулаторните коли

Това са миниатюрни нискоскоростни превозни средства за деца, в основата на които стои маломощен електродвигател, захранван от батерии с определен капацитет. Акумулаторните коли имат свои гуми, както и стандартните им аналози, като предните две се управляват чрез специалния мини волан, изведен в предната част на устройството. Те притежават и педали за подаване на газ и спирачка, а дори съществуват и двуместни модели за две деца едновременно.

Те притежават идентични на реалните аналози висок клас дизайни и същите по форма фарове, които наистина светят. Отличават се още по своите цветове и предназначение спрямо годините и теглото. Делят се на леки автомобили и джипове, а съвременните решения дори са с отварящи се врати и могат да се управляват от разстояние с дистанционно.

Безопасни ли са за деца

Както споменахме и по-горе, акумулаторните коли са изключително нискоскоростни и реалната максимална скорост, която развиват е в пределите на 2 до 5+ километра. Те са изключително миниатюрни и пригодени специално за събирането в тях на едно или две деца едновременно. Именно защото се движат с много бавна скорост, дори и при челен удар в предмет, вероятността от нараняване е минимална. Все пак горещо препоръчваме употребата на подобна акумулаторна кола задължително да се осъществява под контрола на по-възрастен човек.

Колко време издържа батерията

Тъй като факторите за издръжливостта на батериите в акумулаторните коли не са константни, със сигурност и с точност не може да се каже колко време ще издържи заряда на акумулатора с едно зареждане. Производителите съобщават за дадена автономност, но тя е базирана на определени идеални условия, които обаче не винаги са реално постижими. 

За времето за автономна работа с едно презареждане има значение: 

  • теглото на детето;
  • дали шофира превозното средство на равен асфалтиран терен или офроуд;
  • дали се изкачва по нанагорно или се движи по равен път;
  • има ли допълнителен товар;
  • има значение също дали е лято или зима навън и т.н.

Възможност за изплащане от 4sales.bg

Опцията за покупка на изплащане вече дава възможност и на хората с ограничен бюджет да закупят модерна и изключително актуална акумулаторна кола от онлайн магазин 4sales. Необходимо е просто да изберете съответния модел, да натиснете върху бутона “купи на изплащане” и да следвате инструкциите.

Източник: PZdnes

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!