BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Иззеха незаконни златни накити от кв. „Изток“

Продължават масираните проверки в района на пазарджишкия квартал „Изток“. Вчера на територията на квартала е проведена полицейска акция водена от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. В нея са взели участие колегите им от участък „Изток“, „Пътна полиция“, РСПБЗН-Пазарджик, инспектори от НАП, „Инспекция по труда“ и ОД „Безопасност на храните“, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.

Извършени са масирани проверки на търговски обекти, хора и автомобили за извършване на търговска дейност с акцизни стоки, благородни метали, с хранителни и други продукти. При проверка на златарски магазин, стопанисван от пазарджиклията С.А.- 46г. органите на реда открили за продажба стоки от благородни метали с логото на известни търговски марки. Освен това златото било немаркирано и без документи за произход. Иззети са близо 200 грама мъжки и дамски накити.

Източник: pzdnes.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!