BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дядо Коледа ще „кацне“ първо в Mall Plovdiv

Тази година коледното настроение идва по-рано от всякога – още на 2-ри декември Дядо Коледа ще „кацне“ на покрива на Mall Plovdiv, за да зарадва посетителите на търговския център с много празнично настроение и разбира се, с големи подаръци. Веселият старец ще бъде придружен от верен помощник – джуджето Шини Упатрий, най-старият приятел на Дядо Коледа, и в зависимост от метеорологичните условия очакваме да пристигне директно от Лапландия в 11:00ч. Неслучайно първата спирка на добрия старец е именно в Mall Plovdiv – като първия мол в града, търговският център иска да внесе празничния дух и да зарадва децата в Пловдив още в началото на коледния сезон.

Очаква се спускането на Дядо Коледа и джуджето по фасадата на Mall Plovdiv да се превърне в истинско зрелище за посетителите на търговския център. След като поздрави всички събрали се деца и техните родители, добрият старец ще ги посрещне в специалното „Кътче на Дядо Коледа“, което се намира на етаж 1.

Големите изненади съвсем не спират дотук – децата ще имат възможност да се снимат с любимия Дядо Коледа и със Снежанка, а ако са слушали през цялата година, да получат и подарък лично от Брадатия старец. Екипът на Mall Plovdiv е подготвил 1000 изненади, с които да зарадва присъстващите. Подаръците не са случайно избрани – те са дело на социални предприятия, чиято цел е подпомагането на хора в нужда.

А какви ще бъдат самите подаръци? Дядо Коледа не издава предварително всичките си изненади! Ще загатнем само, че те са старателно подготвени от СПХУ – Пловдив, социално предприятие за хора с увреждания, както и от Фондация „Майко Мила“ във връзка с каузата „Оле Мале“.

Mall Plovdiv кани всички граждани на Пловдив, а и гостите на града да запалим заедно коледното настроение.

Запазете датата 2-ри декември – ще ви очакваме точно в 11:00 часа!

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!