BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Деца с жест към шофьорите в Световния ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия

Деца от Детска градина „Слънчо” заедно с техните възпитатели и полицаи от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик проведоха кампания за отбелязване на 21 ноември – Световен ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия. Инициативата на децата, които бяха подкрепени от полицаите бе под надслов „Спри, детето запази”.

С помощта на органите на реда и своите възпитатели момчета и момичета от 4-та група „Здравец” при Детска градина „Слънчо”подаряваха на преминаващите водачи на автомобили изработени и оцветени от тях брошури, с които напомнят за основните правила за безопасно движение по пътищата.

Шофьорите въодушевено посрещаха поздравите от децата и тържествено обещаваха стриктно да следят за безопасността по време на шофиране. Малчуганите поздравиха с песни и присъстващите полицаи, с които си партнират чудесно при реализиране инициативите по безопасност на движението.

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!