BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Десислава Костадинова: Убедена съм, че правилният избор в неделя е ГЕРБ – номер 28 в бюлетината

Приятели, на финала сме на предизборната кампания за 45 НС. Първата в България, която се провежда в условията на световна пандемия, ограничения и на дистанция между хората. Кампания, в която за пореден път нашите опоненти не спряха да говорят срещу ГЕРБ, докато ние показваме направеното през нашето управление. Политическо говорене срещу реално свършена работа и изпълнени обещания.

Затова и днес заставам пред Вас и искам Вашата подкрепа на предстоящите избори. От ГЕРБ сме доказали, че не даваме празни обещания, отговорни сме и работим! Ние предлагаме конкретни политики и програма основана на числа и аргументи, които дават възможности за реализация.

ГЕРБ е гаранцията за устойчивост, стабилност и предвидимост на държавността. В условия на породена от пандемия криза, страната се нуждае от предвидимо управление, което да гарантира стабилност.

Приоритетите на партия ГЕРБ са в 3 основни стълба – модернизация на инфраструктурата, реформи в правосъдната, образователната и здравната система, както и инвестиции в наука и иновации.

Убедена съм, че правилният избор в неделя е ГЕРБ – номер 28 в бюлетината! Ако искате аз да бъда Вашият представител и в следващия парламент – подкрепете ме с преференция 117!

Аз съм Десислава Костадинова и обещавам работа, работа, работа от мен и целия отбор на ГЕРБ!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!