BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Десислава Костадинова: Днес е ден за ново начало!

Десислава Костадинова

Скъпи ученици, учители и родители,

 

Днес е ден за едно ново начало!
За Вас скъпи учители, които отдавате себе си на каузата да подготвите пълноценни граждани и професионалисти. Българското общество е в дълг към вас и се надявам да ви отдаде заслужената почит и място като творци и педагози. Няма друга професия, която да изисква пълно себеотдаване съчетано с огромна отговорност и още по-голяма любов към децата.

За Вас скъпи ученици, които за първи път пристъпвате прага на българското училище и ще отвоювате своите малки победи на полето на знанието и не на последно място за Вас скъпи родители, на които пожелавам да сте равностойни партньори и съмишленици на учителите на вашите деца. Всички вие, всички ние, сме обединени от една обща идея – България да има здраво, образовано, компетентно и щастливо поколение.

Вярата в просветлението е висша ценност, която е присъща на цялото българско общество, затова ви желая преди всичко здраве и много успехи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Десислава Костадинова
Народен представител от 44 НС

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!