BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Пазарджик местните данъци и такси вече се плащат и чрез електронно банкиране

Община Пазарджик разшири методите за плащане на местни данъци и такси с първо партньорство с банкова институция.

В отговор на нарастващата нужда от удобство и ефективност в ежедневните услуги, които се предоставят от общината,

жителите на Община Пазарджик вече могат да се възползват от услуга за плащане на местни данъци и такси чрез електронно банкиране. Иновацията за Пазарджик се реализира в колаборация с Първа инвестиционна банка.

Възможността за електронно плащане става достъпна както през банковите каси, така и чрез онлайн банкиране – удобно, бързо и безопасно. Всичко това вече може да се случи с няколко клика и навсякъде – у дома, в офиса или на път. Целта на тази услуга е да улесни гражданите при покриването на техните финансови задължения към общината, пестейки време и усилия, като по този начин се отговаря на очакванията за бързина и удобство във връзка с общинските услуги.

Тази стъпка подчертава заявката на Община Пазарджик за модернизация на общинските услуги, следвайки ангажимента за дигитализация на административните процеси за граждани и служители.  Разширяването на възможностите за изпълнение на услугата създава необходимите условия  за бързи и безпроблемни транзакции, съобразени с натовареното ежедневие на гражданите.

Общината се стреми да разшири тази услуга, като сключи споразумения и с други банки,

увеличавайки достъпността и удобството за всички свои жители. Администрацията продължава да работи за гражданите си, за да осигури максимално удобство и ефективност във всички услуги, които предлага.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!