BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Община Пазарджик търсят кой да ремонтира 14 000 осветителни тела

В Община Пазарджик търсят кой да ремонтира 14 000 осветителни тела
Община Пазарджик обяви обществена поръчка за поддържане и ремонт на улични осветителни уредби на територията на общината. На територията на цялата община, 31 села и гр. Пазарджик, следва да се ремонтират общо 14 202 осветители. От тях уличните лампи са 12 588, а парковите осветители – 1614. Предметът на поръчката включва шест вида дейности, сред които подмяна на осветителни тела и повредени елементи от осветителните тела – лампи, дросели, запални устройства.

Обществената поръчка предвижда също и поддръжка на елементите за управление на уличното осветление. Това са контактори, витлови предпазители, програмируеми електронни часовници – общо 319 ел. табла за мерене и управление на уличното осветление.

Бъдещият изпълнител трябва да прави и ремонт на стълбове и рогатки, подмяна на предпазни капаци, ремонт на кабели и проводници при аварии и т. н. Прогнозна стойност на поръчката е 414 000 лв. без ДДС. Срокът за получаване на оферти е 3 септември т. г. Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да намерите на сайта на община Пазарджик.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!