BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ВК Хебър е държавен финалист при кадетите

Отборът на ВК Хебър ще придружи Виктория Волей, Левски и ВА Стойчев-Казийски на държавните финали по волейбол на България за кадети (състезатели, родени 2004/2005 година).
Четирите тима спечелиха първото място в своите групи от квалификационните турнири и по регламент вземат директни квоти за спора за титлата в тази възраст.
Съставите, заели второ и трето място в четирите квалификационни турнири продължават борбата за достигане на финали с участие на допълнителни квалификации. Осемте отбора ще играят на два турнира по четири тима, като първите два състава от всеки турнир ще добият право за държавни финали.
Последните отбори в четирите групи отпадат от по-нататъшна надправара.
Хебър спечели домакинския турнир от група „А“, който се проведе в Пазарджик. В него участваха още тимовете на Марек (Дупница), ЦСКА и Монтана. Пазарджиклии завършиха като първенец с три чисти победи и 9 точки. На второ и трето място се наредиха съставите на ЦСКА и Марек, които продължават на допълнителни турнири. Четвъртият – Монтана отпада от по-нататъшна надпревара.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!