BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вижте къде ще бъде спирано движението в Пазарджик през почивните дни

Във връзка с предстоящите планирани дейности по освежаване на хоризонталната пътна маркировка на уличната мрежа на Пазарджик и при метеорологични условия, подходящи за извършването им от Общината съобщават, че утре и в неделя ще бъдат въведени временни ограничения, и промени в организацията на движението на МПС в областния център.

Утре, на Лазаровден, ще бъде преустановено движението по ул. „Генерал Гурко“ за времето от 08:00 до 17:00 часа, в участъка от кръстовището с бул. „Георги Бенковски“ до кръговото кръстовище с ул. „Пловдивска“. Това налага автобусите по линии №2 и №13 да пътуват в този часови пояс по обходен маршрут през ул. “Кочо Честименски“ и ул. „Стефан Караджа“, а спирките на Щаба, Билла 2, Минералната баня и банка „Пиреос“ временно няма да могат да се използват.

В празничния неделен ден в часовете от 08:00 до 17:00 ще бъде преустановено движението на МПС по ул. „Генерал Гурко“, в участъка от кръговото кръстовище с ул. „Пловдивска“ до кръстовището с бул. “България“ и ул. „Цар Иван Шишман“. В тази връзка автобусите по линия №10 ще се движат по обходен маршрут, както следва: ул. „Константин Величков“, Театъра, Адвокатурата, Билла 2, Минералната баня, кръговото на ул. „Пловдивска“, банка „Пиреос“, след което ще продължават по обичайния си маршрут. В посочения часови диапазон, спирките по редовния маршрут, попадащи в затворения участък временно няма да бъдат достъпни.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!