BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вече 15 години КСУДС осигурява грижа за деца и семейства

В Деня на християнското семейство бяха отбелязани 15 години от откриването на “Комплекс за социални услуги за деца и семейства” в град Пазарджик. Комплексът е един от десетте в страната, изградени по проект “Реформа за повишаване благосъстоянието на децата в България”. Услугата е делегирана от държавата дейност и се управлява от Консорциум “Алианс за социално развитие – Пазарджик”.

Комплексът разполага със зали за индивидуална и групова работа, помещения за спешно настаняване на деца, временен подслон за майки с новородени и малки деца, зали за училищна подкрепа.

Тодор Попов присъства на специалното честване на годишнината, която съвпада и с 15 години откакто той бе избран за първи път за кмет на община Пазарджик.
„Гордея се с труда на целия екип на Комплекса, защото той е изключително значим за нашето общество. Няма по-важно нещо, от това да помогнеш на един човек в нужда, а най-добрата помощ е навременната помощ. Пожелавам им да бъдат здрави и все така мотивирани да помагат и да творят доброта!  Работата на всички специалисти в Комплекса е поредното доказателство, че когато местна и национална власт работят в разбирателство и синхрон, се получават добри и важни резултати, а именно дългогодишната подкрепа на най-нуждаещата се социална група“, сподели по повод годишнината кметът Попов.
По повод днешния празник градоначалникът, заедно с ръководителите на организациите, които управлват Комплекса Златка Грудева и Тодор Тодоров, засадиха дървета в двора на Комплекса.

Коментари

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!