BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бойка Маринска: На добър час през Новата учебна година!

Бойка Маринска

Скъпи ученици и родители,
Уважаеми колеги,

 

Днес, в първия ден на новата учебна година, приемете моите най-сърдечни пожелания за едно успешно начало, което ще донесе на всички нас поводи да се гордеем, че сме част от образователната общност на страната ни!

Скъпи ученици, желая Ви училищните емоции през годината да Ви дават много поводи за пълноценност и радост! Да не спирате да постигате целите си! Да мечтаете, да се усмихвате, да бъдете щастливи!

Уважаеми родители, бъдете партньори на учителите през учебната година! Вслушвайте се в техните съвети! Защото, само когато има заедност и обединение, само, когато има доверие и поглед в една посока , добрите резултати със сигурност идват!

Скъпи колеги, знам, че днес е много трудно да бъдеш учител в България! Знам, че всеки ден е изпитание, а работата на педагога вече е свързана и с много отговорности и задължения! Но също знам, че Вие сте отдадени на своята професия, защото обичате децата! И знаете какво е най-доброто за тях! Бъдете здрави, спокойни и свободни!

Честита Нова учебна година! Не забравяйте, че изкуството на малките крачки е пътят!
На добър час!

БОЙКА МАРИНСКА
Член на Изпълнителния съвет на ДБГ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!