BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БириМанджаро уикендът на Пазарджик

Пазарджик отново е БириМанджаро. Над 4000 души дойдоха в парк Стадиона в първата фестивална вечер на форума за занаятчийска бира и храна.

Повече от 140 маси с пейки, за поне 1100 седящи места, бяха осигурили организаторите. Това е с поне 40 маси повече от миналата година, а днес броят им вероятно ще се увеличи, защото желаещите да слушат качествена музика и да опитат най-добрата бира на Италия или пък на местни производители на крафт пиво и да ядат вкусна храна, непрекъснато нараства. За това да се чувстват хората добре, да е чисто и организирато се грижат страхотните момичета и момчета от Съвета за младежка политика.

В първата вечер на сцената се качиха Deafwave, Voice and fingers, Тома, БТР. Тази вечер са на ред Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Стойност, Innerglow и New Orleans Brass Bаnd. В неделя феновете ще зарадват Конкурент и Дино рок.

Тома на БириМанджаро

Освен хубава бира, тази година на феста се предлагат и уникалните коктейли на Lotusbar.bg , включително специалният Пазарджишко муле и Лимонада БириМанджаро.

А Визионерите са изработили специални тениски за БириМанджаро.

Снимки от първият ден:

 

Материалът БириМанджаро уикендът на Пазарджик е публикуван за пръв път на pz-info.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!