BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Александър Попов: Защо в Пазарджик може, а в други градове – не?

Треньорът, който подкрепи Хебър в последните му мачове от Суперлигата и, с който тимът за първи път стана шампион на България по волейбол Александър Попов бе гост на предаването Арена спорт по БНТ. Пред водещите той сподели, че е бил шокиран, защото до идването му в Пазарджик неговите спомени за това нещо да се прави, както трябва са били много отдавна.
Ето какво още сподели волейболният специалист:
В Пазарджик намерих съмишленици в лицето на кмета Тодор Попов и на цялата организация там. Те мислят мащабно, мислят разумно, различни неща, между които намират баланс. Имат огромни очаквания от себе си най-вече, защото инвестират в спортна инфраструктура, защото за разлика от София, кметът на Пазарджик инвестира 10% от бюджета за култура и за спорт. Знаете ли в София ако се направи това нещо, софийските отбори в най-различни спортове къде ще отидат? Значи можело в Пазарджик, не можело в София, не може в някой друг град. Изводът какъв е, всичко дори и в България зависи от личността.

https://bnt.bg/news/intervyu-s-aleksandar-popov-starshi-trenyor-na-voleibolen-klub-hebar-v295227-294329news.html

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!