BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

237 нарушения на Закона за движение по пътищата в област Пазарджик само за една нощ

237 нарушения на Закона за движение по пътищата в област Пазарджик само за една нощ
Общо 237 нарушения на Закона за движение по пътищата са установили органите на МВР в област Пазарджик само за една нощ. Водач във Велинград е задържан за срок от 24 часа заради шофиране след употреба на алкохол над 1.2 промила, а друг е в ареста заради управление на МПС без регистрационни табели.
За превишена скорост са санкционирани 147 шофьори, а за неизползване на обезопасителни колени – 12. Трима са управлявали технически неизправни МПС , а четирима са шофирали без возилата им да имат годишен технически преглед. В рамките на проверката са установени и 8 с нередовни пътни документи, а спрените от движение МПС са 2 броя. 

Двама шофьори са се разделили със свидетелства за управление на МПС заради неплатени глоби.

Специализираната полицейска акция за контрол над участниците в движението е проведена със заповед на директора на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Ивайло Тишев и е обхванала територията на цялата пазарджишка област, а нейното реализиране е във връзка и с провеждащата се национална акция за контрол над скоростните режими.

Снощи в рамките на няколко часа 6 автопатрулни екипа на Пътна полиция и 1 на Охранителна полиция са извършили проверки на стотици автомобили, на техните водачи и пътници. Служителите са били разположени, както на главни пътища, така и на пътища в близост до малки населени места.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!