BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьор се представи с чужда книжка, други двама са в ареста за кражба

Шофьор се представи с чужда книжка, други двама са в ареста за кражба
Двама извършители на кражба са установени от пещерски полицаи. Преди седмица в РУ-Пещера била депозирана жалба от 62-годишният жител на родопския град О.О. Той информирал органите на реда, че апаши са задигнали плоскости от покривната конструкция на къщата му. В резултат на проведеното разследване криминалисти от управлението установили, че автори на посегателството са пещерците Н.Т.- 62г. и А.Ш.- 31г. Плоскостите са открити у двамата и са иззети. Материалите по случая ще бъдат докладвани на Районната прокуратура в Пещера.
Млад мъж е задържан в ареста на РУ-Пазарджик заради опита му да заблуди униформените. Вчера в ранния следобед на кръстовище в областния град автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Фиат“. Водачът представил пред униформените английска шофьорска книжка на името на пазарджиклията П.З.-19г. Набитото око на полицаите обаче бързо забелязали измамата и установили, че всъщност шофьорът е пазарджиклията К.К.- 23г. Шофьорът е задържан в ареста на РУ-Пазарджик, а спрямо него се води бързо производство.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!