BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хранителни пакети за над 1300 в областта, засегнати от епидемичната обстановка

Пазарджик

От  10.11.2020 г. Български Червен кръст  –  Пазарджик  започна предоставянето на хранителни пакети  на лица, засегнати от епидемичната обстановка в следствие на COVID – 19. Съгласно Постановление на  МС № 108 от 28 май 2020 г. по изготвени и утвърдени от Агенцията за социално подпомагане списъци  1314 души в Област Пазарджик ще получат хранителни пакети.Хранителните пакети  се предоставят от доброволци на БЧК с подкрепата на кметствата във  всички  населени  места в областта.

В град Пазарджик, община Велинград и община Панагюрище предоставянето ще започне от 23.11.2020 в пунктовете за раздаване:

–        В град Пазарджик – Основно училище „Климент Охридски”, ул. „Васил Левски” № 58

–        В град Велинград –  ул. „Евлоги Георгиев” № 22

–        В град Панагюрище – ул. „Васил Левски” № 7 /къщата на БЧК /

Същите лица ще получат и хигиенни пакети, в рамките на реализираната от БЧК програма с финансовата подкрепа на Американската агенция за международно развитие (USAID) чрез Глобалния апел на Международната Федерация на Червения кръст и Червения полумесец.

Раздаването на хранителните и хигиенните пакети ще продължи до 30.11.2020 г.

ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА БЧК

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!