BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хебър (Пазарджик) започна предсезонната си подготовка

Хебър (Пазарджик) проведе първата си тренировка за новия сезон. Тя се състоя в спортна зала “Васил Левски” пред затворени врата, поради настоящите наредби и противоепидемичните мерки, но въпреки това верни фенове посрещнаха отбора пред залата. Хебър започна подготовката си в почти пълен състав, липсващи бяха единствено Пламен Шекерджиев, Николай Къртев и Петър Каракашев.

Атанас Петров: “Започваме подготовката с две седмици в Пазарджик, след това отиваме на 10-дневен лагер в Тетевен, след който се връщаме и започваме с контроли, тъй като първият мач ни е октомври и е директно за Суперкупата.
Ще ни е необходима повече работа от друг път, тъй като почивката беше по-дълга, но момчетата работиха индивидуално вкъщи, имаме достатъчно време и се надяваме само всички да са здрави. Трябва да сме отговорни и да се пазим, като ще се радваме и по възможност текущите мерки да се променят, за да може нашите приятели и фенове да са в залата и да ни подкрепят, тъй като това е много важно за нас.”

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!