BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ученик от Спортното училище тренира с мъжкия отбор на Хебър

Димитър Йовчев е ученик в 10 клас на Спортното училище в Пазарджик. Тренира футбол и това е неговата страст, отдаден е на спорта и три години след началото на обучението си в Спортното училище той вече има шанса да играе в мъжкия отбор на Хебър.

Тази година младият футболен талант беше забелязан от треньора на хебърци Николай Митов. „Наблюдавам го отдавна и съм впечатлен от играта му, в него има много хъс, много старание и желание за победа, а ние имаме нужда от талантливи млади футболисти“. Така Николай Митов обяснява решението си да включи Митко Йовчев в мъжкия отбор. 16-годишният футболист вече има изиграни два мача с отбора на мъжете – срещу Септември – София и срещу Локомотив – София. В момента тренира усилено отново с мъжкия отбор, който е на лагер в Банско.

Постижението е резултат от обучението на Йовчев в Спортното училище, където има условия за отлична подготовка, усилени тренировки с най-добрите треньори и възможност за развитие. Така само за три години в Спортното училище беше изграден един нов надежден играч в отбора на Хебър. Двамата досегашни треньори на Йовчев Иван Андреев и Спас Гигов не крият гордостта си и смятат, че са успели да го подготвят добре за големия футбол. Не по-малко горди с постижението на Митко са и ръководството на Спортното училище, учителите и класната му ръководителка Цвета Христоскова. Всички те му пожелават още по-големи футболни успехи.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!