BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Усмихни сърце – да продължим доброто в името на Георги Арнаудов

Ето каква инииатива бе споделена на Фейсбук страницата „Да помогнем на Георги“:
Усмивката е заразителна. Тя може да се предава, но не като вирус, а като положителна емоция. Георги Арнаудов притежаваше най-заразителната усмивка, която не слизаше от лицето му и в най-тежките моменти, когато беше болен. От почти три месеца той заразява със своята слънчева усмивка небесните ангели, сред които вече е, но остава да живее в сърцата на много хора, които не са го забравили.
Георги вярваше, че трябва да откриваме причината, за да се усмихваме. И той и сърцето му бяха такива. На 09. 09. 2020г., когато се навършват три месеца, откакто той си тръгна от този свят, неговите приятели организират благотворителна акция „Усмихни сърце“.
Георги показа, че може да обединява хора за благородни каузи. Кръводарителската акция “Усмихни сърце“ има за цел да обедини дарители, които да помогнат на хора, които имат нужда от кръвопреливане. Често не се замисляме за това, но всяка дарена капка кръв е необходима и важна за някой, и може да спаси човешки живот. Кръвта е сред най-ценните лекарства, а може би точно сега някой се нуждае да бъде спасен.
Кръводарителската акция „Усмихни сърце“ е съвместна инициатива на приятелите на Георги и МБАЛ-Пазарджик. Всеки, който иска да се включи в нея може да го направи на 9 септември. Кампанията ще стартира в 7.30 часа и ще продължи до 12.30 часа в Отделението по трансфузионна хематология на областната болница в Пазарджик .
Кръвта и кръвните продукти са нужни за спасяване и поддържане живота на родилки, малки деца, онкоболни, хора от всички възрасти.
Нека заедно да усмихнем повече сърца! Нека бъдем спасители!

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!