BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ужасяващ инцидент в Дебръщица

Една възрастна жена е починала , а други три са ранени след пътен инцидент на единия от входовете на пазарджишкото село Дебращица. Сигнал за тежката катастрофа е получен около 19.00ч. в РУ-Пазарджик. Незабавно към мястото били насочени автопатули на сектор „Пътна полиция”, РСПБЗН-Пазарджик и Спешна помощ.

Пристигайки на място екипите установили, че инцидента е предизвикан от лек автомобил „Фолксваген” с водач 45-годишна жена от Пазарджик. В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее и тяхното 7-годишно дете. Спускайки се от местността „Добра вода” по посока за село Дебращица в началото на населеното място жената загубила контрол над возилото.

Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, разговарящи пред къщата на една от тях. В резултат на удара на място е починала 76 годишната А.М., а другите три нейни съселянки на възраст между 70 и 88 години са с различни травми и наранявания. Те са транспортирани от линейки на „Спешна помощ” в МБАЛ-Пазарджик, като едната от тях е в по-тежко състояние. На мястото към момента се извършва оглед от дежурна група на полицейското управление в Пазарджик. Изяснява се причината довела до тежкото пътно-транспортно произшествие.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!