BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Продължаваме обновяването на Градския пазар в Пазарджик

Пазарът е наш ангажимент, защото Пазарджик е пазарен град, затова трябва да разсеем всякакви спекулации, на които се наслушахме през годините, че пазарът ще се маха, продава, приватизира и т.н. Всъщност ще продължим с облагородяването му.“, това заяви кметът на общината Тодор Попов на среща с търговците.

„Той категорично трябва да има по-хубав вид, затова продължаваме с облагородяването му. Тази година с покривната конструкция и ново осветление, защото особено в есенно-зимния период тук не стига светлината, ще обновим и терена между масите с нова настилка и ще направим отводняване, за да създадем комфорт и за хората от другата страна на сергиите.“, поясни Попов след като се запозна с исканията на продавачите.

Тези интервенции ще бъдат като продължение на започнатата вече реконструкция на цветния и промишления сектор на кооперативния пазар. До лятото ще бъде изготвен проектът на промените, а активните ремонтни дейности ще започнат през август месец, когато е пасивният потребителски период, според търговците.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!