BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Плувният басейн в Пазарджик отваря врати в понеделник

Във времето, в което съоръжението не функционираше, е освежена мазилката, направена е необходимата дезинфекция

Закритият плувен басейн в Пазарджик ще отвори врати в понеделник, 11 май, при стриктно спазване на всички, посочени в заповедта на министъра на здравеопазването изисквания. Това съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов при направения оглед. „В коридор ще плува само по един човек, т.е. във водата могат да бъдат не повече от 5 човека едновременно. Ще работи само големият басейн. По предписание на РЗИ малкият ще остане затворен за деца. Те няма да могат да провеждат на този етап тренировки“, допълни Тодор Попов.
„Във времето, в което поради извънредната ситуация басейнът не работеше, направихме козметичен ремонт, за което благодаря на служителите в Плувния комплекс. Всички помещения са освежени, мазилката е изкърпена, боядисано е и от понеделник в подновен басейн сме готови да посрещнем желаещите да спортуват“, посочи кметът на Пазарджик.
Извършени са всички дейности за нормалното функциониране на съоръженията, съгласно последните разпоредби на Министерство на здравеопазването.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!