BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Искам да засвидетелстваме отношението на цялата ни общност към хората, които правят града ни по-красив

Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи поредната грамота и подаръчен ваучер за материали и пособия за градината на живеещите на ул. „Панайот Волов“ 36, които се грижат за зеленината и за чистотата в междублоковото пространство. „Тук съм поради една-единствена причина – да засвидетелствам своето отношение към Вас, а заедно с това и да засвидетелствам уважението на цялата ни общност към тези наши съграждани, които правят така, че всяка една част от нашия град да изглежда по-красива, по-уютна и по-естетична. Поздравявам ви за усилията, които сте вложили в тази градинка. Тя не изглежда така от вчера, а от доста дълго време – всъщност, откакто благоустроихме този квартал, тази градинка е на това ниво благодарение на Вашите усилия“, заяви Тодор Попов пред живеещите на ул. „П. Волов“ 36 в Пазарджик.

Ние, хората, обикновено съсредоточаваме своите усилия в това да направим дома ни чист и спретнат, а навън – все едно нямаме ангажименти. А всъщност, и по закон, а още повече и по морал имаме ангажимент. Приемете моите поздравления към Вас. Искам да заявя, че Вие сте моите хора и сте добър пример за останалите. Ние като администрация искаме да посочваме добрите примери и да показваме хубавите неща“, каза още кметът на Пазарджик, който, освен грамота, връчи и подаръчен ваучер на стойност 200 лева на живеещите на „П. Волов“ с благодарност за проявената от тях инициатива в поддържането на чистотата и зеленината в пространството пред дома им.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!