BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тодор Попов: Всеки щрих, всяка малка градинка правят градът ни да изглежда по-красив

Колкото повече хора като Вас, толкова по-красив ще е градът ни“. Така кметът на Пазарджик Тодор Попов се обърна към живеещите на ул. „Петър Бонев“ 82, които се грижат за чистотата и зеленината пред жилищата си. „Инициатор на това е Лазар Божилов и се радвам, че ще отлича и един мъж, досега връчвах грамоти само на дами. Вие сте доказателство, че добрата физическа среда не коства толкова пари, колкото желание и труд. За мен е неразбираемо поведението на хората да поддържат къщите и домовете си в добро състояние, а за общите части, като коридори и междублокови пространства – да нямат отношение към тях или да чакат единствено общината и държавата да се погрижат“, каза Тодор Попов.

Освен грамота той връчи на живеещите на ул. „П. Бонев“ 82 и подаръчен ваучер за закупуване на материали за градината. „С този ваучер подпомагаме инициативните да поддържат градинките и въобще средата, в която живеят, по-красиви. Хубавото е, че все повече, може да е с малко, но все повече хора проявяват естетическо чувство по отношение на околната среда и всеки щрих, всяка малка градинка правят градът ни да изглежда по-красив“, каза още кметът.

През миналата седмица Тодор Попов връчи грамоти и подаръчни ваучери на поддържащите други три междублокови градинки.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!