BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С късметлийски гол Нефтохимик победи Хебър

С късметлийски гол Нефтохимик победи Хебър
С късметлийски гол Нефтохимик победи с 2:1 ФК Хебър 1918 в Созопол. Двубоят от 12-тия кръг на Втора лига бе двуостър и след по-пасивно първо полувреме за хебърци, те можеха да се поздравят и с победата след почивката и в никакъв случай не заслужаваха да загубят.

Нафтата излезе напред в резултата в 6-та минута, когато Атанас Ташолов бе най-съобразителен в наказателното поле след центриране от корнер. Изравнителният гол бе дело на Янко Ангелов в 65-та минута. Той пое центриране на Марчев и вкара с глава за 1:1. Последваха силни минути за Хебър, но в 87-ма минута гостите от Пазарджик останаха с човек по-малко след като Божидар Васев получи червен картон. Победното попадение за „шейховете“ бе дело на Джунейт Али в последната втора минута от продълженията.

От началото на сезона Нефтохимик приема съперниците си в Созопол. Въпреки че домакинстват на 30 км от Бургас, „шейховете“ вървят отлично в шампионата. От клуба обаче са категорични, че не искат да избързват с евентуална промоция в елита, а ще вървят крачка по крачка. Същото коментират и от нашия Хебър. Докато на стадион „Бенковски4 в пазарджик върви усилен ремонт, то основната цел на бургазлии тази година е не само обиграването на селекцията, но и връщането на стадион “Лазур“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!