BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Седем години решетки за грабеж от църква

Пазарджик Окръжен съд – Пазарджик постанови осъдителна присъда по наказателно дело за грабеж, водено срещу Г. К., информира пресслужбата на съда.Подсъдимият е признат за виновен в това, че 24.07.2019 г. е откраднал от Църквата „Света Петка“ в гр. Пазарджик сумата 700 лв. като е заплашил с нож М. Т. Осъден е на 7 години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието.

Делото е разгледано по реда на съкратеното съдебно следствие, като Г.К. е признал фактите, описани в обстоятелствената част на обвинителния акт. При постановяване на съдебния акт, съдът е отчел негативните характеристични данни на подсъдимия и многократните му осъждания. Потвърдена е наложената му мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Осъдителната присъда е постановена от състав, състоящ се от съдия-докладчик и двама съдебни заседатели. Неокончателна е и подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Пловдив в 15-дневен срок.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!