BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Резултатите от „Грам превенция е равно на килограм интервенция” представят утре ИГА

Резултатите от „Грам превенция е равно на килограм интервенция” представят утре ИГА
На 6-ти декември (петък) от 10.30 часа в Конферентната зала на Гранд хотел „Хебър“ в Пазарджик, ще се проведе Обществен форум в рамките на проект „Грам превенция е равно на килограм интервенция”. Проектът се финансира от Тръста за социална алтернатива и се изпълнява от Фонд за превенция на престъпността ИГА. Целта му е да изследва бариерите за достъп до здравни услуги на уязвими групи от ромски произход – деца от 0 до 3 години и бременни жени – и да търси възможности за подобряване на съществуващата ситуация. 
Форумът ще фокусира общественото внимание върху значението на здравните услуги за уязвими групи и създаване на благоприятна обществена среда за взаимодействие и координация при формулиране на бъдещите политики и програми. За участие са поканени представители на местната власт, експерти от образователни, здравни и социални институции, родители, лични лекари, здравни медиатори и неправителствени организации.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!