BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ракитовец „паркира“ в заведение, дрегерът отчете 2,61 промила алкохол

Трима шофьори са задържани през уикенда, шофирали след употреба на алкохол. По време на рутинна проверка на улица в Пазарджик автопатрул установил, че пазарджиклията Г.Б.- 46г. е зад волана с 1.56 промила концентрация на алкохол. Снощи на улица в Септември униформените от местното полицейско управление спипали неправоспособния Т.Т. – 27г. от софийското село Доганово. Освен, че бил с отнета през миналата година шофьорска книжка мъжът управлявал лек автомобил „Опел“ с 2.02 промила алкохолна концентрация.
Най-фрапиращ е случая с 65-годишния А.М. от Ракитово. В събота следобед мъжът решил да се повози на своя „Мерцедес“. Управлявайки возилото си по улиците на Ракитово той загубил контрол и се блъснал в питейно заведение. За щастие в резултат на удара няма пострадали хора, нанесени са само материални щети на кафенето. Пристигналите на мястото служители на РУ-Велинград тествали А.М. с дрегер, при което уредът отчел 2.61 промила. И тримата водачи са задържани в арестите на полицейските управления в Пазарджик, Септември и Велинград.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!