BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за13 ноември

Прогноза за времето за13 ноември
Днес ще е предимно облачно. Валежи ще има предимно над югозападната част от страната. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 15 и 19 градуса, за района на Пазарджик около 17-18 градуса. До обяд в ранините и низините ще има мъгли.
Над планините няма да е подходящо за туризъм. Ще е облачно и ветровито. Дъждовно ще е над Рило-Родопския масив и на места там количествата на валежа ще са значителни. По най-високите върхове на Рила и Пирин дъждът ще преминава в сняг. Вятърът ще е силен до бурен от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 – около 6 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но ще се задържи без валежи. Ще духа умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 17 и 20 градуса. Температурата на морската вода е 17 градуса. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!