BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 5 ноември

Прогноза за времето за 5 ноември
Днес ще е слънчево и ще остане топло за сезона. Повече облаци ще има сутринта над източните райони. Вятърът ще се задържи слаб, в планинските райони до умерен и ще е от югозапад. Максималните температури ще са между 20 и 25 градуса, за района на Пазарджик – 23 градуса.
Над планините ще е слънчево. Ще духа до умерен, по високите и открити части и временно силен запад-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 18 градуса , на 2000 метра – около 11 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с по-значителна облачност в сутрешните часове. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха между 21 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 17 градуса. Вълнението на морето преди обяд ще е 3 бала, след пладне ще отслабне, в повечето райони до 2 бала.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!