BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 4 ноември

Прогноза за времето за 4 ноември
Седмицата започва с облачно време. В понеделник минималните температури ще са между 6-11 градуса, а максималните между 13 и 23 градуса. Първият понеделник на ноември ще е ветровит, с умерен вятър, в Източна България и на места северно от планините силен и поривист вятър от югозапад.Над югозападната половина от страната облачността ще е предимно значителна и на места ще има валежи от дъжд. Температурите ще са по-високи от вчерашните между 18 и 23 градуса максинмалните, за района на Пазарджим 22-23 градуса.
Над Рило-Родпския масив облачността ще е по-често значителна, с валежи главно в часовете около и след обяд, по-значителни в южните райони, където е възможно и да прегърми. През деня ще превали и в западните части на Стара планина, а по-късно вечерта и в централните и източните й райони. Ще е ветровито със силен, по откритите части и бурен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 15 градуса, на 2000 метра – около 8 градуса.

По Черноморието ще е ветровито с умерен и силен юг-югозападен вятър. Облачността ще е променлива, често намаляваща до слънчево. Валежи не се очакват. Максимални температури между 20 и 23 градуса. Температурата на морската вода е около 17 градуса. Вълнението на морето ще се усили и ще е 3-4 бала.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!