BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 14 август

Прогноза за времето за 14 август
Днес отново ще е слънчево и горещо. През деня ще е ясно със слаб до умерен вятър от изток-югоизток. След обяд от северозапад ще се заоблачи и привечер в крайните западни райони ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Там ще има условия за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, който вечерта в Северозападна България ще започне да се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са между 33 и 38 градуса, за района на Пазарджик 37-38 градуса. Денят отново ще е с код жълто за опасни температури почти в цялата страна.
По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

В планините ще е слънчево. Привечер над крайните западни масиви ще се заоблачи и на места там ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб, по високите и открити части до умерен вятър от север-северозапад. Остава топло с максимална температура на височина 1200 метра около 27 градуса, на 2000 метра – около 20 градуса.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!