BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Прогноза за времето за 12 ноември

Прогноза за времето за 12 ноември
Днес до обяд на много места в низнбите и котовините ще е мъгливо. До обяд мъглата ще се разсее и ще имаме предимно слънчево време, на места с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен югоизточен вятър. По-късно през деня, облачността ще се вплътни и на отделни места в югозападните райони е възможно да превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще са в границите на 17 и 22 градуса, за района на Пазарджик до 21 градуса.
В планините ще бъде предимно слънчево, но ветровито. Ще духа силен, по високите и открити части – до бурен южен вятър. Привечер над масивите от Западна България облачността ще се увеличи и на места там ще превали. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра – около 7 градуса.

Преди обяд по Черноморието ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. След обяд видимостта ще се подобри и ще е предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 17-18 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, след обяд по северното крайбрежие ще се увеличи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!