BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Почина тежко ранената жена при инцидента в Дебращица

69-годишна жена, която беше приета в МБАЛ-Пазарджик, след като пострада при тежка катастрофа, станала вечерта на 24 май  в  с. Дебръщица,не успя да се пребори за живота си.

Тя е издъхнала на 30 май около 18 часа , съобщи д-р Иван Харизанов от ОАИЛ.69-годишната жена  беше  приета в Спешно отделение в критично състояние  с тежка черепно-мозъчна травма  и други наранявания по тялото. Пациентката претърпя неврохирургична операция на главата и в продължение на седмица беше в медикаментозна кома и на апаратна вентилация.

Положени са всички усилия за спасяването на живота на пострадалата.  „За съжаление  травмите и бяха несъвместими с живота, а уврежданията много тежки“, заяви д-р Харизанов.

На лечение в Хирургично и Ортопедично отделение остават още две жени , които също пострадаха при катастрофата, при която на място загина 76-годишна жена. И двете претърпяха по две операции и ще останат на лечение в болницата най-малко един месец.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!