BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поетапно се възстановява нормалната работа на секторите „Български документи за самоличност“ и „Пътна полиция“

От днес са отворени всички гишета на сектор „БДС“ в сградата на ОДМВР. В пълен обем работят и гишетата за подаване на заявления и получаване на вече изработените шофьорски книжки в сектор „Пътна полиция“. Единствено звеното на обработка на документи за регистрация на МПС работи в намален състав, но то ще възстанови работата си в пълен обем през следващата седмица. Създадена е организация гражданите да чакат своя ред извън помещенията за прием и получаване на документи , осъществява се пропускателен режим, за да няма струпване на хора, задължително е носенето на предпазни маски и ползването на дезинфектант.

Припомняме, че с последните промени в законодателството всички лични документи, които изтичат до края на месец октомври тази година автоматично имат удължен срок на валидност с още 6-месеца.

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!