BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Парламентът търси 120 тона дизел за велинградската база

Парламентът търси 120 тона дизел за велинградската база
Общо за 835 хил. лева без ДДС е обществената поръчка за гориво, пусната от парламента. Търси се доставчик, който в рамките на 1 година да достави 90 хил. литра бензин A-95H, 60 хил. литра A-98H/A-100H, и 150 хил. литра дизел за автомобилите на Народното събрание. Предвидено е за тези горива да отидат 620 хил. лв. За останалите 215 хил. лв. парламентът ще закупи 120 хил. литра дизелово гориво за отопление на лечебната база във Велинград. Друг търг е за оборудване на зали в новата сграда на Народното събрание е 2 928 667 лв. без ДДС. Техниката за близо 3 млн. лв. ще бъде сложена в новата пленарна зала, както и в залата за конференции на пл. “Княз Александър I”, Става дума за компютризирана система за гласуване, озвучителна и дискусионна система, видеокамери, системи за презентиране, видеозапис и онлайн излъчване, както и такава за симултанен превод. Фирмата изпълнител ще трябва да извършва и поддръжка на системите в следващите 36 месеца.
Освен да се съобразят с рамковите цени за доставка на горивата, фирмите трябва да имат поне 50 бензиностанции на територията на страната, които да са включени към система за безналично плащане чрез електронни карти. Ремонтът на новата сграда вече е към края си. Все още не е ясно от коя дата депутатите ще се пренесат в нея, но се очаква това да стане не по-рано от 2021 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!