BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отличиха служители на полицията и пожарната преди 5 юли

Служители на Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик са отличени във връзка с професионалния празник на служителите от МВР 5-ти юли.

В навечерието на празника на вътрешното министерство и 141-годишнина от неговото създаване бяха наградени служители от структурите на полицията и пожарната в цялата област. Предвид на извънредната епидемична обстановка в страната ни, а по света тази година в региона няма да се провеждат тържествени мероприятия за отбелязване на празника.

Министърът на вътрешните работи е наградил с „обявяване на благодарност” и парична награда началника на отдел „Охранителна полиция” комисар Иван Дончев и началниците на полицейските управления в областта – главните инспектори Ненко Годжевъргов, Елена Абаджиева, Стефан Божилов, Даниел Бараков и Петко Шотлеков. Със заповеди на Главния секретар на МВР са отличени главен инспектор Атанас Трясков – началник на сектор „Охранителна полиция” в РУ-Пазарджик и служителите от Районното управление в Септември – младши полицейските инспектори Тодор Тошев и Александър Церовски. За добрата си работа колективна парична награда е присъдена на служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при областната дирекция в Пазарджик.

За усърдието си при изпълнение на възложените задачи по време на извънредното положение и спазване на противоепидемичните мерки, за противодействието на престъпността и опазването на обществения ред, за доброто и адекватно обслужване на гражданите с „писмена похвала” директорът на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Ивайло Тишев е отличил общо 238 служители от всички структури на дирекцията.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения и по случай професионалния празник на МВР – 5-ти юли от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението – Пазарджик също са наградени 39 служители.
От Министъра на вътрешните работи- 5 служители, от Зам.-министъра на вътрешните работи- 4 служители, от Главния секретар на МВР – 6 служители, от Директора на ГДПБЗН – 12 служители, от Зам.-директора на ГДПБЗН- МВР – 9 служители и от Директора на РДПБЗН- Пазарджик – 3 служители.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!