BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Оборище се спъна в Електричката за Б група

Оборище се спъна в Електричката за Б група
Воденият от септемврийския треньор Здравко Лазаров тим на Вихрен (Сандански) май ще се окаже препъникамък за панагюрския Оборище по пътя към Б група. Отборът на Електричката постигна много важен успех в Югозападна трета лига като победи с 1:0 Оборище в Панагюрище. В герой за гостите се превърна Методи Костов, който заби единственото попадение в сблъсъка. Опитният стрелец се разписа с глава в мрежата на Христо Матев през втората част.

До края на мача домакините се опитаха да натиснат и да стигнат поне до точка, но отбраната на Вихрен не им даде шанс и заслужено се поздрави с победата на стадион „Орчо Войвода”.
Така в класирането води Миньор с 22, пред Вихрен с 19, Кюстендил с 16, Септември (Симитли) с 15, Оборище и Сливнишки герой с по 14.

След мача треньорът на панагюрци Тано Калпаков сподели: “Не мога да си обясня поведението на играчите през първото полувреме. Нямаше агресия, подавахме си бавно топката. Явно си имаме слабости пред противниковата врата и трябва да започнем да вкарваме голове.”

„Знаехме, че мачът ще бъде труден. Перфектно първо полувреме. Вкарахме и гол. Последните 30 минути се прибрахме, но важното е, че устискахме победата. Шампионатът е много дълъг и има много мачове. Всеки може да загуби от всеки. Нямам поставена цел от ръководството. Аз си я поставих и виждам, че имам отбор, който заслужава да играе професионален футбол”, каза на свой ред и щастливият Лазаров.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!