BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ново мобилно приложение спестява пари и улеснява паркирането в синя зона в Пазарджик

От началото на годината Община Пазарджик в партньорство с платформа URBO, предоставя на всички жители и гости на града възможността да заплащат паркирането си в синята зона чрез иновативно мобилно приложение URBO Parking, което може да се свали безплатно на смартфона от магазините Google play и App Store.

Приложението предлага алтернативен начин за заплащане в зоните чрез кредитна, дебитна карта или предварително зареден ваучер. Всяко паркиране с URBO Parking спестява 0.18 ст – допълнителната такса за СМС, начислявана от мобилните оператори при заплащане на паркиране.

Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда и могат веднага да платят за избрана от тях зона.

Част от функционалностите на системата са възможност за въвеждане на неограничен брой автомобили (лични и/или служебни), различни карти, пакетно заплащане на паркиране за 2, 3 или повече часа с един клик, зареждане на ваучер (сума за паркиране) на Ваш близък или зареждане на ваучери за паркиране на служители на фирми и издаване на фрактури.

URBO дава възможност и на чуждестранните гости на град Пазарджик да заплащат почасово паркиране без да търсят талони. Това до момента на практика не бе невъзможно чрез SMS разплащанията с номер от чужд мобилен оператор.

URBO Parking

Представяме ви мобилното приложение URBO Parking – новият иновативен метод за лесно използване и заплащане на услугата “Синя зона” в Пазарджик! То е напълно безплатно, съвременно и е важна стъпка от плановете ни за развитието на публичните услуги в града ни. Вижте във видеото какво друго ни предлага приложението:

Publiée par Тодор Попов sur Mercredi 12 février 2020

С пускането на апликацията в града, Община Пазарджик стана част от националната мрежа на URBO Parking, налична в още 10 български града. Всички потребители, могат да се възползват от предимствата и автоматизацията на URBO и да паркират в тях без да се интересуват от номер за съответния град, зони, цени, спестявайки разходи, време и лутане.

За повече информация: urboparking.com или на фейсбук страницата на платформата

Urbo https://www.facebook.com/urboapp/

https://urboapp.com/bg/parking

Източник: PZdnes

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!