BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Натоварен уикенд за огнеборците

Пазарджик На 10 сигнала са реагирали огнеборците областта за времето от петък до днес. В събота вечерта екипи на противопожарния участък в Септември и Районната служба в Белово са се отзовали на сигнали за горящ лек автомобил и стопанска постройка, собственост на двама жители на септемврийското село Карабунар. Били изпратени два противопожарни автомобила. Въпреки тяхната намеса стихията изпепелила напълно леката кола, а при другия случай били нанесени сериозни щети по стопанската постройка състояща се от няколко фургона, бали със слама, зърно, пръскачка. Точният размер нанесени от пожарите щети е в процес на изясняване. И на двете местопроизшествия са извършени огледи от дежурна група при РУ-Септември.

Пожар е възникнал и в лесичовското село Церово. По първоначални данни огънят тръгнал от постройка обособена като барбекю. Към мястото били насочени два противопожарни автомобила и екип огнеборци от дежурната смяна в РСПБЗН-Пазарджик. Няколко часа по-късно пожарът е потушен напълно, нанесени са щети по барбекюто, покривната конструкция и вътрешното обзавеждане на къщата до него. На местопроизшествието е извършен оглед от екипи на РУ-Пазарджик.

В събота вечерта пожарникари от РСПБЗН-Пазарджик са гасили и възникнал пожар в апартамент в областния град. Произшествието било ликвидирано напълно половин час по-късно, но са нанесени щети в едно от помещенията. Според огнеборците причината за този пожар е в късо съединение.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!