BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Над 2000 души подкрепят Хебър срещу ЦСКА 1948

Над 2000 души подкрепят Хебър срещу ЦСКА 1948
Над 2000 фенове на Хебър се стягат да подкрепят „зелените” срещу предстоящото гостуване на ЦСКА 1948. „Червените” върнхаа самочувствието си с побой над Нефтохимик, но изпитват сериозни проблеми в гостуванията си, сега ще трябва да търсят 3 точки на доста неприятен терен в Пазарджик.

Комисия на БФС реши, че стадион „Георги Бенковски“ отговаря напълно на условията и на него ще може да се играят мачове от Втора лига. Така още в четвъртък Хебър ще посрещне у дома ЦСКА 1948. С това се сложи край на мъките на феновете да подкрепят любимците си в Брацигово. Както е известно, съоръжението в Пазарджик не отговаряше на условията за професионален футбол и се наложи спешен ремонт. Обновена бе централната трибуна, както и терена. Строителните дейности обаче няма да спрат до тук. Целта е стадион „Георги Бенковски“ изцяло да се превърне в модерно съоръжение.

Двубоят с ЦСКА 1948 е в четвъртък от 13,30 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!