BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Навръх Коледа ще се изиграе турнирът по футбол на малки вратички

В първите два почивни дни от Коледните празници – 24-ти и 25-ти декември, в Пазарджик ще се проведе тазгодишното издание на традиционния Коледен турнир по футбол на малки вратички, съобщиха организаторите. Проявата е част от спортните събитията „Пазарджик 2020 – Европейски град на спорта” и ще се състои в зала „Хебър” под егидата на кмета на Общината Тодор Попов.

В зависимост от пандемичната обстановка и предписанията на РЗИ – Пазарджик към датата на провеждане на турнира ще се преценява за допуска на зрители в залата. Днес официално стартираха заявките за състезанието, като условията за участие на отборите са без промяна.

Записванията за турнира ще се приемат до 13-ти декември’2020 г. на тел. 0889/888-900. На 14-ти декември, понеделник, в мецанина на хотел „Тракия“, ще се състои техническата конференция и тегленето на жребия за мачовете от груповата фаза. Първите срещи ще стартират на 24-ти декември в спортна зала „Хебър”.

И този път за призьорите в крайното отборно класиране са осигурени купи и парични премии. Най-добрите в личното класиране състезатели пък ще бъдат наградени с маркова спортна екипировка.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!