BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Мост на добрината” осигури на третокласници приза „Клас на месец февруари”

Щастлива седмица, наречена „Мост на добрината”, осигури на трети „б” клас от НУ „Васил Друмев” в Пазарджик с класен ръководител Спаска Георгиева победата за февруари в конкурса „Клас на месеца”, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик. Две видеопослания, богат снимков материал и описание на всеки ден от тази седмица впечатлиха журито, съставено от членове на комисията.

Класът победител получи плакет, грамота и табло „Клас от добротворци” от г-жа Гергана Табакова, директор на дирекция „Образование и култура” в Община Пазарджик.

Добротворчеството е част от нас всеки ден и не само в училище. „Мостът на добрината” предизвика много усмивки, радост, настроение и позитивни мисли. Дните от щастливата седмица носеха конкретни послания – понеделник – Ден на усмивката, вторник – Ден на целувката, сряда – Ден на прегръдката, четвъртък – Ден на добрите дела, петък – Ден на обичта, събота и неделя – Дни на семейството. Стремим се да общуваме без агресия и гняв, да правим добрини и да бъдем креативни”, споделя класната ръководителка Спаска Георгиева.

Грамоти за участие и табла „Клас от добротворци” получиха всички участници в конкурса „Клас на месеца”. На таблата децата ще вписват добрите си дела и ще ги илюстрират със снимки.

Облечени в розови тениски, осигурени от МКБППМН, номинираните класове бяха част от откриването на новата инициатива на комисията под наслов „Търсим винаги доброто”. Началото бе поставено в Деня на розовата фланелка – 24 февруари.

В края на учебната година МКБППМН към Община Пазарджик ще връчи голямата награда на конкурса – ЕДНОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ и ще излъчи „Клас на годината”. А таблата „Клас от добротворци” ще бъдат подредени в изложба на видно място в града.

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!