BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мая Манолова идва в Пазарджик на 18 декември, прави втора мобилна приемна за граждани

Мая Манолова идва в Пазарджик на 18 декември, прави втора мобилна приемна за граждани
Втората безплатна приемна за граждани на председателя на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова ще бъде в Пазарджик на 18 декември. Манолова и екипът й ще посетят Пазарджик и от 16.00 часа в сряда ще приемат граждани в зала „Хебър“ на хотел „Хебър“.За приемното време между 16:00 и 17:30 часа, на 18 декември, гражданите на Пазарджик и областта ще могат да се записват предварително и на тел. 0988 157 354, още от днес.
В 17:30 Манолова е поканила и членовете на Комисията по жалби, сигнали и предложения на гражданите към общинския съвет на Пазарджик, с които да обсъди сигналите и проблемите на хората, съобщени на приемната. В 18:00 часа, в същата зала, Манолова ще се срещне с обществеността в Пазарджик.

Припомняме, че в днес Манолова и екипът й посетиха Видин, където беше първата мобилна приемна за граждани. Там бившият омбудсман на България създаде и първия клон на „Изправи се.БГ“ по покана на хората от Видин.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!