BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кървава трагедия разтърси ул. „Иван Клинчаров“ в Пазарджик

Кървава трагедия разтърси ул. „Иван Клинчаров“ в Пазарджик

40-годишен мъж сложи край на живота си вчера, като скочи от четвъртия етаж на междуетажна площадка на жилищен блок на ул. „Иван Клинчаров“, в района на Полицейското училище в Пазарджик, разказаха очевидци на случилото се.

Това е станало пред погледа на детето му, което е третокласник.

Мъжът е безработен от много дълго време, той не живеел с жена си, но се грижил за детето им. Преди да скочи от козирката, той направил опит да се самоубие и пробол тялото си в областта на стомаха.

След това поел към площадката. Детето веднага звъннало в полицията, но екипът, които се отзовал след минути станал свидетел на падането на тялото на мъжа. Когато пристигнал екипът на „Спешна помощ“ мъжът все още дишал, но въпреки положените усилия от страна на лекарите, издъхнал в ръцете им.

Майката на починалия работи от години в Италия, още вчера тя е била известена за трагичния инцидент.

От полицията потвърдиха за случая, но отказаха коментар по темата. Изказваме съболезнования на семейството на взелия драстичното решение мъж.

Съседите му предполагат, че немотията и безизходицата са го принудили да избере този изход. / pzdnes.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!