BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коронавирус и в пътна полиция

Звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване или спиране на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик няма да обслужва граждани.
Това се налага поради констатирана положителна проба за коронавирусна инфекция при една от служителките на гише за прием и обработка на документи. Тя и нейните колежки са поставени под карантина от органите на РЗИ-Пазарджик. Те са в добро общо здравословно състояние и са поставени под наблюдение на лекар от Медицинската служба на ОДМВР и личните им лекари.
Днес ще бъде извършена щателна дезинфекция на помещенията. След изтичане на 24-часовия период след дезинфекцията звеното ще бъде отворено и ще продължи да предоставя услуги на граждани.
Останалите звена в сектор „Пътна полиция” свързани с административно-наказателна дейност, приемане на заявления за издаване и връчване на готови свидетелства за управление на МПС работят с нормално работно време и приемат граждани. Следи се за здравословното състояние на всички карантинирани служители от звената на „БДС” и „Пътна полиция”, а ръководството на дирекцията е в постоянен контакт с РЗИ-Пазарджик.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Коментари

Източник: pz-info.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!